Produktnära CTO

Treebula Stockholm

Company

Role

Vi letar nu efter en produktnära CTO som vill vara med att driva tillväxt i ett entreprenöriellt bolag med höga ambitioner. 

Treebula är Sveriges ledande digitala marknadsplats för skogsägare, ett innovativt och snabbt växande bolag inom skogsnäringen. De förverkligar skogens många värden med digitala och smarta lösningar. Med sitt engagerade team och sin passion för att driva förändring strävar de efter att ta skogens alla möjligheter till skogsägare och skapa verklig påverkan.

Tech-teamet är i dagsläget relativt litet men med tydliga ambitioner att växa kraftigt. Treebula ska vara den naturliga platsen för skogsägare som står inför något beslut i sin skog. Tech kommer att ha en central roll när produkt-erbjudandet också kommer att inbegripa affärer för kolinlagring i skog, biologisk mångfald och mycket mer. 

” skogens alla möjligheter till skogsägare ”

Om rollen

Som Chief Technology Officer (CTO) på Treebula kommer du att vara en nyckelfigur i ledningsgruppen och ansvara för att driva deras tekniska strategi och utveckling. Du kommer också jobba nära övriga ledningen med att definiera produktens funktionalitet och erbjudandets utformning. Du rapporterar direkt till VD. 

Vi söker dig med erfarenhet från att snabbt skala upp tech och bygga välfungerande organisationer. Du är van att verka i en entreprenöriell miljö och är skicklig på att integrera tech mot övriga team i organisationen.

Ansvarsområden

 • Teknisk strategi: Utveckla och implementera en omfattande teknisk strategi som stödjer företagets övergripande mål och tillväxtplaner.
 • Produktägarskap: Samla, värdera och prioritera krav och möjligheter till transparenta och effektiva utvecklingsplaner. 
 • Produktutveckling: Leda produktutveckling för att säkerställa att våra produkter och plattformar är innovativa, skalbara och ledande på marknaden.
 • Teknisk ledning: Övervaka och hantera den tekniska infrastrukturen, inklusive systemarkitektur, molntjänster, databaser och säkerhet.
 • Teamledning: Bygg och utveckla ett starkt tekniskt team, rekrytera och coacha tekniska talanger och främja en kultur av samarbete, innovation och kontinuerlig inlärning.
 • Partnerskap och samarbete: Utveckla och upprätthålla strategiska partnerskap och samarbeten med externa leverantörer, teknikpartners och branschexperter.

Om dig

Treebula står inför en tillväxtresa och det är viktigt att du vill och kan jobba i en föränderlig miljö, tillsammans över teamgränser. Vi tror att du behöver:

 • Minst 5 års erfarenhet av ledande tekniska roller, företrädesvis inom marknadsplatser eller startups.
 • Erfarenhet av att leda och utveckla tekniska team i en snabbväxande och dynamisk miljö.
 • Erfarenhet av att omvandla önskemål och möjligheter till produktfunktioner och prioriterade roadmaps. 
 • Starka ledarskaps- och kommunikationsfärdigheter med förmåga att påverka och inspirera andra.
 • Affärssinne och förståelse för hur teknik kan användas för att driva affärsframgång och innovation.

Bild på Anna Lagerborg
Anna Lagerborg
COO and Head of Executive Interim
0722 483 540 LinkedIn
Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss