Fullstackutvecklare (.NET)

Futur Stockholm

Company

Role

Futur är ett av Sveriges snabbast växande pensionsbolag tack vare deras plattform för kapital-, pensions- och livförsäkringar. De ser sin teknologi som deras viktigaste strategiska tillgång och lägger mycket av tankekraften på att vidareutveckla plattformen för att leverera enkla och flexibla pensions- och sparlösningar som möjliggör att fler människor får en tryggare och bättre framtid.

Vi vill ge fler människor en rikare och tryggare framtid”

Futur verkar enbart genom partners, en strategi som bidragit till att de idag är ett av Sveriges ledande pensionsbolag, de förvaltar totalt över 200 miljarder kronor. Plattformen används idag av ett sextiotal partners, där erbjuder de allt från robotiserad spar-coachning till individanpassade tjänstepensionslösningar och professionell förmögenhetsförvaltning baserat på deras sparprodukter. 

Målet är att bygga Sveriges mest intelligenta och bästa plattform för sparande och pension. Genom att jobba tillsammans för att forma innovativa lösningar, säkra system och service i världsklass gör de livet lite lättare för människor. Futur tror även på professionell rådgivning till sina kunder, med miljö- och sociala frågor i beaktning, för att allt fler ska investera i en mer hållbar riktning. Deras värderingar är engagemang, enkelhet, och omtanke i sina relationer. De är runt 100 anställda, så varje medarbetare gör skillnad.

Om rollen

Teamet för Transactions & Reporting arbetar med att vidareutveckla kärnan i Futurs eget försäkringssystem. Som Fullstackutvecklare i detta team kommer du, i nära samarbete med kärnverksamheten, att aktivt delta i arbetet med att automatisera verksamhetsprocesser, öka systemets skalbarhet samt kontinuerligt bidra till att skapa en mer distribuerad systemlösning med container-baserade och event-drivna tjänster. 

Filosofin grundar sig i att tillhandahålla en stabil och homogen Tech-stack för att bibehålla fokus på värdeskapande försäkringslösningar. I denna roll ligger tyngden i backend, bestående av .NET utveckling i C# och SQL Server. Att skriva testbar kod med tillhörande integrations- och enhetstester är en naturlig del av arbetet. Det är viktigt att ha kunskaper i SQL och databashantering samt att du känner dig bekväm med att använda GIT. Vid behov kan även delar av interna frontend-applikationer behöva förbättras, därav ses även kunskap inom Angular och Typescript som meriterande. I denna roll värdesätts även erfarenhet inom DevOps och det är fördelaktigt om du har arbetat med agila metoder och med helhetsansvar för systemet, samt operationellt ansvar i produktion.

Om dig

Vi söker dig som är noggrann och analytisk i ditt arbetssätt, som trivs i en miljö där alla tar ägarskap och hjälper varandra framåt. Du är nyfiken och intresserad av att lära dig nya tekniker och verktyg för att förbättra din kompetens och bidra till teamets framgång.

För att lyckas i rollen tror vi att du:

 • Har gedigen erfarenhet av agil .NET-utveckling i C#
 • Har kunskaper i SQL och databashantering
 • Är van av att använda GIT
 • Ser test som en naturlig del i utvecklingsprocessen
 • Har utbildning från universitet/högskola, såsom systemvetenskap eller dataingenjör
 • Talar flytande svenska, då Futur är ett svenskt företag med fokus på den lokala marknaden

Meriterande kompetenser:

 • Funktionell programmering
 • RabbitMQ
 • Docker och container-baserad utveckling
 • Angular och Typescript
 • Om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom finans- eller försäkringsbranschen ser vi det som en fördel, men det är inte ett krav.

Om erbjudandet

 • Du kommer att arbeta med varierande och utmanande projekt som ger dig möjlighet att växa och utvecklas som utvecklare.
 • Genom att vara en mindre organisation möjliggörs snabba beslut och flexibilitet. Du blir en del av ett engagerat och passionerat team där din röst hörs och dina idéer välkomnas. Futur tror på en öppen och samarbetsvillig kultur där varje medlem spelar en viktig roll.
 • Futur investerar i din utveckling genom att erbjuda kontinuerlig kompetensutveckling och möjligheter till karriärförändringar inom företaget.

Om du är redo för en spännande utmaning och vill vara en del av Futurs dynamiska team, är du välkommen att ansöka rollen som Fullstackutvecklare!

Bild på Tove Albrektson Jörgensen
Tove Albrektson Jörgensen
Konsult
0709 595 094 LinkedIn
Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss