Webinar – Design-rekrytering för icke-designers

Det är ju ändå 20-talet nu. Design är etablerat. Ledningsgruppen pratar UX. Kundresan regerar. Men att rekrytera designers är inte lika etablerat. Ofta används traditionella processer. En bra referens är inte bättre än en bra portfölj, faktiskt.

Hur hittar man egentligen en bra designer då? Och.. vad är bra design?

Jo, om du ställt dig de frågorna tror vi det nu kommer precis det du behöver i form av ett webinar (sorry Clubhouse, design är visuellt..) riktat till de som känner sig lite gröna på design som område. Design-rekrytering för icke-designers helt enkelt. Vår Head of Design Daniel Målberg kommer prata om saker som vad design egentligen är, vilken sorts designer ni behöver till just ditt företag och vad som utmärker en bra designer. Helt utan krångliga termer.

Fredagen 26:e mars. Helt online. Gratis. 45 minuter + efterföljande samtal/frågestund. Anmälan på http://bit.ly/3rJDOvJ.

Välkommen!

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss